یک نمونه اولیه از SUVفول سایز استتار شده هیوندای سانتافه گرند مدل 2019 هنگام انجام تست های اولیه شکار دوربین عکاسان شد.
مجله ماشین/ پیش تر نیز ، کمپانی هیوندای SUV سانتافه خود را در مدلی با فاصله بین دو محور بیشتر و با نام گرند سانتافه عرضه کرده بود که در ابتدا تنها برای مناطق خاصی نظیر کشورهای آمریکای شمالی که راست فرمان بودند قابل عرضه بود.
اگرچه خودرو زیر پوشش های استتار کننده پنهان شده بود، اما می شد فهمید که با فرم چراغ های عقب مغایر با دیگر کراساور های این شرکت طرف هستیم و دقیقا در نقطه مقابل آن ها قرار دارد. همچنین فرم ستون های c ما را به یاد خودروهای آمریکایی نظیر شورلت تاهو می اندازد.
نکته جالب توجه این است که عقب خودرو و فرم چراغ ها کاملا شبیه به نمونه اولیه کیا Tellurideکانسپت است که اخیرا در کره جنوبی مشاهده شده بود. بنابراین این احتمال وجود دارد که اشتراکات زیادی با یکدیگر داشته باشند.
رقبای اصلی این مدل شاسی بلندها با سه ردیف صندلی مزدا CX-9، نیسان Pathfinder به همراه Volkswagen Atlas و GMC Acadia می باشند.
در جریان رونمایی جهانی سال گذشته از مدل Kona در سئول، هیئت مدیره هیوندای تایید کرد که تا قبل از سال 2020 برند SUV این شرکت توسعه پیدا خواهد کرد. یک کراساور پایینتر از Konaو یک کراساور در سایزی بالاتر از سانتافه و در سگمنت E دو نمونه تایید شده هستند.
به هر حال حدث زده می شود که گرند سانتافه به گل سرسبد محصولات هیوندای تبدیل شود. اگرچه هنوز معلوم نیست که آیا در هر دو مدل راست فرمان و چپ فرمان به بازار عرضه خواهد شد یا خیر؟.